top of page

Eigendom

Algemene voorwaarden

www.whatscookingoodlookin.org is eigendom van:

Miette Dierckx

Ond. Nr. BE0660.593.853

Hoekstraat 34, bus 0102 - 3945 HAM - België

www.miette@miettedierckx.com">www.miette@miettedierckx.com

Handelsvoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen voor de aankoop van goederen van de Whatscookingoodlookin-site. Door een bestelling te plaatsen, geeft u aan dat u deze algemene voorwaarden accepteert, dat u een geautoriseerde gebruiker bent van de creditcard of betaalpas die is gebruikt om uw aankoop te doen en dat er voldoende geld is om de kosten van de bestelde goederen te dekken. Het is uw verantwoordelijkheid om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van wijzigingen in deze gegevens. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten als consument. Whatscookingoodlookin.org behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Levering

Bestelde maaltijden worden geleverd op de dag en het uur dat u hebt aangevinkt. (na ontvangst van betaling).  Whatscookingoodlooking.org kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gebeurtenissen buiten de controle van Whatscookingoodlookin.org. Dergelijke gebeurtenissen worden als overmacht beschouwd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen in de levering als gevolg van file, onwetende adreswijziging of overmacht die buiten onze macht ligt. Whatcookinggoodlookin lanceert voorlopig enkel in België, meer bepaald in 3945 HAM en omliggende gemeentes. 

Retour

Een maaltijd kan worden geruild of terugbetaald als u binnen de 3 dagen een klachtenmail stuurt naar miette@miettedierckx.com. Maaltijden gekocht met een kortingscode kunnen niet geruild worden. Uw terugbetaling wordt op dezelfde manier bijgeschreven op hetzelfde account dat is gebruikt om de oorspronkelijke aankoop te doen. De kosten voor opnieuw bezorgen moeten opnieuw in rekening worden gebracht op dezelfde kaart die u hebt gebruikt om de oorspronkelijke aankoop te doen.  Eventuele claims moeten worden verzonden via de contactpagina of naar miette@miettedierckx.com

Bestellingen

Door een ingevuld online bestelformulier in te dienen, gaat de klant een bindende overeenkomst aan met een voltooid verkoopcontract, dat wil zeggen een contract voor arbeid en ingrediënten. In het geval dat dit aanbod wordt gedaan, sturen Whatscookingoodlookin.org de klant een orderbevestiging via e-mail.

Prijzen

Alle prijzen zijn zoals vermeld, in euro's en inclusief btw. Whatscookingoodlookin.org behoudt zich het recht voor om de prijzen op de site op elk moment te wijzigen.

Betaling

WHATSCOOKINGOODLOOKIN.org behoudt zich het recht voor om een ​​derde partij in te schakelen voor de overdracht van betalingen. In geval van betalingsachterstand kunnen WHATSCOOKINGOODLOOKIN.org een incassobureau in dienst nemen en alle noodzakelijke persoonsgegevens voor de verwerking van de betaling overdragen. In het geval dat een derde partij wordt ingeschakeld voor het betalingsproces, wordt het betalingsproces pas voltooid wanneer de betaling zoals bepaald door de derde volledig is betaald, zodat de derde dit geld vervolgens zonder voorbehoud kan overmaken aan WHATSCOOKINGOODLOOKIN.org.

Betalingsgegevens en beveiliging

Alle betalingen aan WHATSCOOKINGOODLOOKIN.org worden veilig afgehandeld door Stripe. De betaling wordt van uw kaart of rekening afgeschreven vóór de verzending van de maaltijden die u hebt gekocht. U ontvangt een elektronisch transactiebewijs, dat wordt verzonden naar het e-mailadres dat u opgeeft. WHATSCOOKINGOODLOOKIN.org beschikt niet over uw creditcard- of bankpasgegevens. Betalingen met Bancontact / MisterCash verschijnen op uw bankafschrift als "NOG IN TE VULLEN". Stripe biedt veilige online betalingsdiensten en handelt onze Bancontact / MisterCash- en creditcardbetalingen af. Alle betalingen worden afgehandeld in een beveiligde HTTPS-omgeving met SSL-certificaten. Mocht u ooit vragen hebben over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Intellectueel eigendom

Miette Dierckx en de WHATSCOOKINGOODLOOKIN.org online shop is eigendom van Miette Dierckx. 

Gegevensbescherming 

WHATSCOOKINGOODLOOKIN.org behoudt zich het recht om alle klantinformatie die nodig is voor het uitvoeren van de geplaatste bestelling op te slaan en te verwerken. We geven uw persoonlijke gegevens niet door aan derden. U heeft te allen tijde het recht op toegang en / of correctie van uw persoonsgegevens.

Rechtsbevoegdheid

Deze voorwaarden worden beheerst door de wetten van de Belgische jurisdictie en door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de exclusieve bevoegdheid van de Belgische jurisdictie.

bottom of page