Butter
cauliflower
Creamiest ever!
2 (heel) grote porties
Benodigdheden:
2 - 3 handjes vol kersttomaten
1 ajuin
5 teentjes look
2 cm gember
150 gr cashews
1 bloemkool
4 tl tomatenconcentraat
Alpro boter
1,5 tl komijn
2 tl zout
4 tl graham masala
1 tl chilipoeder (naargelang hoe spicy je het zelf wil)
Recept:
Voeg in een blender 500 ml warm water en de cashews samen en zet opzij.
Doe de Alpro boter in de pan. Snij ajuin, look en gember in grove stukken en zet op een middelmatig-hoog vuur. Voeg iets later de kersttomaten toe en laat deze even mee sudderen.
Neem de blender en voeg bij het water/cashew mengsel de pan met ajuin/tomaat/gember/look toe. Alsook alle kruiden en het tomatenconcentraat. Blenden maar!
Snij de bloemkool in kleine roosjes (ook niet te klein natuurlijk). Doe deze in een pan, giet het mengsel erover voeg 4 tl Alpro boter toe en laat pruttelen op een middelmatig vuur tot de bloemkool gaar is. Je wilt natuurlijk nog beet hebben. Dus 20 - 25 min moet voldoende zijn.
Kook de rijst et voilà, eten maar!