Zoeken

Mijn 5 favoriete restaurants

Bijgewerkt: jan 21

Ik heb zo'n aantal restaurants in de buurt waar ik ZEKER een aantal keer per jaar heen wil. Hiernaast ben ik zeker dat dit niet alleen mijn hart op hol slaat, maar dat ook van jullie!


1. 6 zinnen

Dit is echt één van mijn lievelingsrestaurants. Ik wil je wel even waarschuwen, dit is geen brasserie waar je buiten loopt en € 50 betaald. Nee, je komt hierheen om alles even achter je te laten en te genieten. Hier zal de gastvrouw Karoline ook wel meteen voor zorgen! Je kan het menu alvast checken op voorhand op hun website. Wij gaan altijd full option als wij hierheen komen. Echt alles is hier lekker! Adres: Luikersteenweg 6 - 3500 Hasselt

Website: https://www.restaurant6zinnen.be/

2. ROSCH

Wil je graag je vrouw/man/vriendin/... eens goed verrassen? Dit is echt het ideale adresje hiervoor. Er hangt een enorm gezellige sfeer in het restaurant waar de gastvrouw ook haar rolletje in heeft! (; Zij is echt fantastisch. Hier heb je de keuze uit 3 voor, hoofd en nagerechten.. Go for it! Adres: Dorpsstraat 34 - 3500 Hasselt

Website: http://www.rosch.be/

3. KAN10

Graag een iets goedkoper adresje, dan is deze echt iets voor jou.. Wij nemen hier altijd het 5-gangen sharing menu voor € 43,90/persoon. Om eerlijk te zijn heeft het eten mij hier nog nooit teleurgesteld en de bediening is absoluut fantastisch! Ik ga hier het vaaks bij mooi zomerweer, omdat ik hun terras echt een oase van rust vindt..

Adres: Geelsebaan 85, 2460 Kasterlee

Website: http://www.kan10.be/


4. Pocomatto

Een adresje dat voor iedereen wel zal smaken. "Italiaans". De prijzen zijn goed en de kwaliteit van de pasta's ook. Mijn all-time favorite is Rigatoni delizioso!

Adres:Dorpsstraat 42, 3500 Hasselt

Website: https://www.pocomatto.be/


5. LOa

Wanneer ik naar Antwerpen ga samen met mijn zus, gaan we bijna altijd langs Loa. Soms nemen we gewoon wat mee zodat we de volgende dag niet moeten koken. (; Deze keuken serveert traditionele gerechten van verschillende culturen. Waarom is deze plaats jouw bezoekje waard? Het is snel, goedkoop, chille vibe en is hiernaast nog eens ontzettend lekker. Verwacht geen sjieke zaak, maar een plaats waar je uw drankje zelf in de frigo gaat halen!

Adres: Hoogstraat 77, 2000 Antwerpen

Website: WWW.LOA.BE

590 keer bekeken

MAILING LIST